We vertrekken bijna

Nadat Aaron zijn enkel had verstuikt en zijn ligamenten daarbij scheurde moest hij toch een aantal weken revalideren. Na heel wat geduld kunnen we hopelijk dinsdag 15 oktober vertrekken. Het waren geen gemakkelijke weken. We keken al zolang uit naar onze reis en opeens door 1 stomme misstap zie je je plannen even verdwijnen.


Aaron heeft de voorbije weken vooral met zijn been omhoog gelegen en bekeek veel series en films. Ik wilde wel werken, maar ik heb verlof genomen op mijn school waardoor ik niet zomaar opnieuw mocht werken. Na enige tijd vond ik toch een uitweg en ben ik heel even aan de slag gegaan als leerkracht in De Boekenmolen te Gent. Ik gaf er turnlessen en was ook co-teacher in het 1e en 2e leerjaar. Het was eens iets helemaal anders. Ik ben gewoon om aan het middelbaar wiskunde te geven, maar uiteindelijk een heel leerrijke en toffe ervaring.

We zijn volop bezig met de laatste voorbereidingen en we hopen geen ongevallen meer tegen te komen. We proberen ook nog tijd te maken om afscheid te nemen van vrienden en familie. Ook al namen we eigenlijk al een aantal keren afscheid, maar nu is het voor echt!

Nog enkele nachtjes slapen, spannend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ┬╗